13.1 C
De Bilt

Activiteitenmarkt Houten op zaterdag 2 september

Zaterdag 2 september zal het op Het Rond in Houten tussen 10:00 en 16:00 uur weer gezellig druk zijn tijdens de Houtense Activiteitenmarkt. Op de jaarlijkse Activiteitenmarkt presenteren organisaties, verenigingen en stichtingen zich aan inwoners. Een breed en divers aanbod van wat Houten zoal te bieden heeft.

Ideeën opdoen voor een nieuwe activiteit of als vrijwilliger aan de slag? De Activiteitenmarkt is hét evenement waar inwoners kunnen kennismaken met een divers aanbod aan Houtense organisaties. Op deze eerste zaterdag van september zal het verenigingen- en bedrijfsleven weer als vanouds uitpakken. Er zal dit jaar ook weer een podium staan met een divers programma van muzikale, dans en zang optredens.

Activiteitenmarkt

Naast informatie van organisaties, zal er voor de actieve jonge bezoeker ook genoeg te doen zijn. Sportverenigingen zullen een kijkje geven in hun sportieve aanbod. Zo kun je bij de Hockeyclub Houten op kunstgras een balletje slaan, net als in de slagkooi van de Houten Dragons. Bij BV Houten kun je badmintonnen en kinderen die dromen van een rol in het circus, kunnen zelf op de piste aan de slag als een echte acrobaat bij Circus SamBal.

Schaakvereniging Houten daagt je uit voor een potje schaak. Ook Brandweer Houten zal dit jaar weer met de brandweerauto aanwezig zijn en uiteraard ontbreken de lekkerste wafels van Houten dit jaar ook niet. Dit is slechts een greep uit het uitgebreide aanbod van deze dag. 

Graag verwelkomen wij iedereen op de Activiteitenmarkt Houten! Voor informatie over de podium optredens en andere informatie omtrent de markt: www.activiteitenmarkthouten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio