16.2 C
De Bilt

Het City House of Kindness opent haar deuren in Cityplaza Nieuwegein

Nieuwegein – In het hart van winkelcentrum Cityplaza staat sinds vandaag een bijzonder huisje. Het City House of Kindness is een initiatief gericht op het ondersteunen van de lokale gemeenschap door een warme en vriendelijke plek te creëren voor mensen met een minder ruime portemonnee.

In het houten blokhuisje, gelegen op de markt, hebben mensen de mogelijkheid om cadeautjes en kleding, waaronder jassen en sjaals, mee te nemen, zonder enige financiële last. Het City House of Kindness is bedoeld om een gevoel van gemeenschap en steun te bieden aan degenen die het nodig hebben.

Full Service Center strategie

“Dit initiatief is een goed voorbeeld van hoe onze Full Service Center strategie lokale verbinding en duurzaamheid als kernwaarden omarmt. Het benadrukt niet alleen het belang van het hergebruiken van kleding en producten, maar het brengt ook het bewustzijn naar voren dat niet iedereen de middelen heeft om een warme jas of sjaal te kopen. Consumeer bewust, ook vooral vandaag op Black Friday en denk aan de ander” aldus Mart van Kuijk, duurzaamheidsmanager bij Wereldhave.

Bijzonder huisje op Cityplaza
Bijzonder huisje op Cityplaza – Foto: Monique Uijen

City House of Kindness

“Als medeoprichter van het City House of Kindness, ben ik enorm enthousiast over dit mooie initiatief op Cityplaza. Het is meer dan alleen een plek waar mensen spullen kunnen meenemen; het is ook een uitnodiging om samen bij te dragen. Als je iets hebt om in het huisje te leggen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we dit huisje een nog warmere plek maken,” aldus Ilja Jansen, directeur van Stichting de Ruilfabriek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio