14.7 C
De Bilt

De Pop-up shop. Cityplaza introduceert nieuw winkelconcept voor 1 dag

De Pop-up shop is het nieuewe winkelconcept in Nieuwegein. Afgelopen vrijdag opende de Pop-up Shop officieel haar deuren, als opvolgend initiatief van de succesvolle Closet Sale. Een winkel concept welke commerciële partijen de kans biedt om hun eigen winkel te hebben voor minimaal één dag, zonder langlopende contracten.

De winkel is ideaal voor (beginnende) ondernemers, webshop-eigenaren en andere partijen die hun producten of diensten willen presenteren op een premium locatie in een groot regionaal winkelcentrum. Terwijl The Closet Sale zich richt op particuliere verkopers van tweedehands items, biedt de Pop-Up Shop een platform voor commerciële ondernemers.

Pop-up shop-in Cityplaza

De Pop-Up Shop stelt ondernemers in staat om tegen een speciaal tarief de ruimte te huren voor één of meerdere dagen. Dit biedt hen de perfecte gelegenheid om te experimenteren met een fysieke winkelomgeving, zonder zich vast te leggen aan langdurige contracten. Ook bestaande huurders van Cityplaza krijgen de mogelijkheid om de winkel te gebruiken voor productlanceringen of het verkopen van overtollige voorraad.

thumbnail?sz=w1920&id=1Y9NGY2W9NbcLwsTbSYJ q9gKulWKjHA8
De Pop-up. Foto: MONIQUE UIJEN

‘ Het afgelopen weekend was een groot succes en ik zie de Pop-up Shop echt als een kans als webshop eigenaar. Met minimale inspanning kon ik mijn klanten fysiek ontmoeten en de potentiële kracht van een fysieke locatie ervaren. De Pop-up Shop is perfect uitgerust – je hoeft alleen je producten mee te nemen en je bent klaar om te openen!’,  Aldus Kimberly van de online By Kim Store, de eerste ondernemer van de Pop-up Shop.

thumbnail?sz=w1920&id=1M6jWcqn 0Au wqn5na0ynEQgnKqF hQS
De Pop-up. Foto: MONIQUE UIJEN

De winkel, een duurzaam ingerichte ruimte met alleen gerecyclede items, is uitgerust met alle benodigdheden, waaronder een toonbank, kledingrekken, kapstokken, spiegels, kasten en decoratieve elementen, waardoor huurders hun producten of diensten op een aantrekkelijke manier kunnen presenteren. Of het nu gaat om kleding, chocolade of sieraden, in de Pop-Up Shop is er ruimte voor allelei soorten producten. De flexibele indeling van de winkel maakt het mogelijk om de ruimte naar eigen wens aan te passen, of het nu gaat om het vergroten of verkleinen van de oppervlakte, het verwijderen of toevoegen van meubels. Dit biedt ondernemers de vrijheid om hun producten op een unieke en aantrekkelijke manier te presenteren.

De Pop-up. Foto: MONIQUE UIJEN

De Pop-up Shop is te boeken via : www.cityplaza.nl/popup en al vanaf 99 euro per dag.

Het pop-up concept is ontwikkeld in samenwerking met Stichting De Ruilfabriek, een goede doelen organisatie die gelooft en werkt vanuit de RUIL economie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio