11.1 C
De Bilt

Street Art Nieuwegein keert terug met tweede editie van 3D kunstwerken route

Nieuwegein – Street Art Nieuwegein keert dit jaar weer terug en belooft opnieuw een spektakel van levendige en inspirerende straatkunst in de stad. Op 6 juni wordt op Cityplaza de route officieel geopend door wethouder Ellie Eggengoor, waarna inwoners en bezoekers van NieuwegeinGratis ophaalronde snoeihout Nieuwegein live de creatie van veertien indrukwekkende 3D-kunstwerken kunnen volgen. Deze kunstwerken, gemaakt door gerenommeerde (inter)nationale kunstenaars, worden in slechts drie dagen voltooid en blijven tot vier augustus te bewonderen.

Dit jaar staat het evenement in het teken van Inclusie. Elk kunstwerk is geïnspireerd door dit thema, wat zorgt voor een inspirerende en verbindende ervaring. Nieuwegein is een stad waar je gezien wordt, je jezelf mag zijn en kan meedoen, ongeacht wie je bent en waar je vandaan komt. Bezoekers kunnen onderdeel worden van de 3D-kunstwerken door erin te stappen, waardoor ze op een unieke manier met de kunst interageren.

Street Art Nieuwegein

Street Art Nieuwegein nodigt iedereen uit om de speciale kunstroute te volgen langs de diverse 3D-kunstwerken verspreid door de binnenstad. Naast het bewonderen van de kunst, worden er aanvullende evenementen georganiseerd, waaronder workshops 3D tekenen en graffiti.

Bezoekers kunnen gebruikmaken van een speciale app of plattegrond om de route eenvoudig te volgen. Meer informatie is verkrijgbaar bij The Point, het veelzijdige servicepunt in Cityplaza, of online op cityplaza.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio