10.4 C
De Bilt

Winkelcentrum Cityplaza organiseert Fit & Zo Demodagen op 17 en 24 februari in Nieuwegein

Winkelcentrum Cityplaza start de eerste 2 maanden van het jaar met de campagne Fit & Zo. Deze campagne is erop gericht om bezoekers aan het centrum bewust te maken van een gezonde lifestyle.

In het centrum zijn er sportfashion displays  te vinden en kun je Fit Tip stickers spotten met goede en nuttige tips en weetjes voor een bewuster en gezonder leven.  Daarnaast zet winkelcentrum Cityplaza diverse producten in de kijker; van een lekker en gezond vers aanbod tot sportattributen & -fashion.

Op zaterdag 17 én zaterdag 24 februari 2024 vinden van 11.00 – 17.00 uur de Fit & Zo Demodagen plaats. Er zijn veel sportieve activiteiten waaraan je zelf kunt deelnemen zoals een bungee trampoline, een klimtoren en een Basketbal Challenge. Voor de lekkere én gezonde trek, zijn er diverse foodtrucks aanwezig!

Daarnaast profileren lokale sportverenigingen uit Nieuwegein zich op deze dagen in het centrum met een stand om leden te werven en een demonstratie te geven van ‘hun’ sport. Er zijn onder meer een Bootcamp clinic van Get Up!, dansdemo’s van De Dansfabriek én vechtsportdemo’s door Healthy Her (zelfverdediging), Katsudo Kenpo (judo) & Jodaro (bodycombat). Ook is Hart & Beweging Nieuwegein aanwezig; een sportvereniging voor hartpatiënten.

Meer informatie demodagen in Winkelcentrum Cityplaza

Kom dus zeker kijken én meedoen op zaterdag 17 & zaterdag 24 februari 2024 in Winkelcentrum Cityplaza. Het hele programma en de tijden van de demo’s zijn te vinden op www.cityplaza.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio