17.7 C
De Bilt

Bemiddelaar worden, iets voor jou?

Bemiddelaars bemiddelen bij buren die een verstoorde relatie of conflict hebben en hier samen niet meer uitkomen. De overlast kan o.a. gaan over geluid, huisdieren, tuin en erfafscheiding, kinderen, pesterijen en verschil in dagritme.

Bemiddelaars die actief zijn bij De Bemiddelingskamer zijn vrijwillig, betrokken, communicatief en professioneel getraind. Met veel passie ondersteunen zij buren om de onderlinge communicatie te verbeteren. Welk communicatief talent kun jij inzetten?

Bemiddelaar worden?

Wil je je graag aanmelden als één van onze nieuwe collega’s in de omgeving van Amsterdam-Alkmaar? Neem dan contact met ons op!

Quote bemiddelaar Stef: “Het is ontzetten mooi en dankbaar werk. Je leert er veel van en krijgt professionele trainingen en ondersteuning via intervisie. Het is flexibel (dus je kunt aangeven nu even niet, tijdens een drukke periode) en je hebt er een leuk stel collega’s bij!”

thumbnail?id=1xBU25HwVzx0H

Buurtbemiddeling is gratis voor alle inwoners van de gemeente en wordt uitgevoerd door De Bemiddelingskamer. Tips en informatie zijn te vinden op: www.debemiddelingskamer.nl  06 – 41 46 64 50  info@debemiddelingskamer.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio