16.1 C
De Bilt

Eerste Feeling Fit Festival: beweeg en beleef!

Op zaterdag 16 september vindt de eerste editie van het Feeling Fit Festival plaats. De Muziektuin in Schagen is deze dag het terrein voor dit sportieve feest maar de uitstapjes voor de activiteiten buiten de muziektuin zijn ook zeker aan te raden. Voor dit sportieve festival is het niet nodig een actieve sporter te zijn. Voor iedereen valt er iets te beleven. Van marktkramen tot food, van een actieve dansworkout tot yoga, van een ijsbad tot even relaxen op het festivalterrein, of doe mee met escape the city  een mindful walk of een actieve bootcamp. Uiteraard is er nog zo veel meer, beleef deze dag met je vrienden/ familie, je partner of collega’s, want samen is zoveel leuker.

Muziektuin

Op het hoofdpodium in de Muziektuin zijn diverse dansworkouts met onder andere hiphop, zumba en afro dance. Lekker relaxen of met je kopje koffie, thee of smoothie langs de kramen lopen kan ook erg interessant zijn. Leer meer over essentiële oliën, natuurlijke zepen, alles over gezondheid, ontspanning of scoor jouw nieuwe sportoutfit. De mobiele klimwand is een echte uitdaging of swing je warm met silent disco voordat je naar de volgende activiteit gaat. Een dag om nieuwe dingen te ontdekken en te doen wat je misschien nog nooit eerder hebt gedaan.

Alpha

In Alpha vinden de rustige activiteiten plaats. Diverse yoga workshops en ruimtes om nieuwe kennis te vergaren tijdens interessante lezingen/ workshops zoals: de hormonale overgangsrollercoaster, over slapen, je bekkenbodem (vervelend om urineverlies te ervaren tijdens het sporten), gezond vasten en is Roderick Voordouw aanwezig om te vertellen over zijn boek Veerkracht. Uiteraard is dit nog niet alles.

Outside events

Naast de activiteiten in de muziektuin en in Alpha zijn er ook een aantal activiteiten bij het strandje van de Wiel en in de omgeving van het centrum van Schagen. Stap jij het ijsbad in na een ademhalingssessie of doe je mee met suppen, sup-bootcamp of misschien met floatfit in het zwembad? Er zijn ook diverse wandelingen of bootcamp trainingen buiten het terrein.

Fit bedrijfsuitje

Dit festival is ook zeer geschikt als bedrijfsuitje. Er is voor iedereen iets te doen. Leer elkaar op een andere manier kennen, ontdek gezamenlijke interesses om ook op de werkvloer die verbinding met elkaar te bereiken. Vitaliteit op de werkvloer is steeds belangrijker. Fit zijn en blijven, ontspannen/ trainen in de vrije tijd is minder stress op de werkvloer. Ontdek tijdens deze dag wat er bij jou past en geniet van het in beweging zijn om ook na dit festival in beweging te blijven.

Deze eerste editie wordt mogelijk gemaakt door velen sponsoren, waarbij wij onze hoofdsponsors graag in de spotlight willen zetten. Daaan Webdesign& Online marketing, City Adventures, HKN Huisartsen, Kenonz Detachering en Spruit Aandrijftechniek, wij maken er met elkaar een top evenement van.


Kijk voor meer informatie op www.feelingfitfestival.nl en scoor meteen jouw tickets.
Vragen? Stuur een mail naar info@feelingfitfestival.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio