15 C
De Bilt

Ga mee op groensafari en beleef het stedelijk groen

In april is het weer zo ver! Op 7 april en 28 april kunt u mee op groensafari. De safari is op initiatief van de gemeente Schagen. De medewerkers van de gemeente geven u achtergrondinformatie over projecten en werken in het (stedelijk) groen. Ook is er aandacht voor wat er zoal leeft in het stedelijk groen. “Ik wil alle inwoners uitnodigen om mee te gaan op safari. Het is een leuke, leerzame manier om meer te weten te komen over het (stedelijk) groen en hoe dit in zijn werk gaat”, zegt wethouder Hans Heddes.

Waar en wanneer?

Op 7 april vindt de groensafari plaats in het Waldervaartpark in Schagen. De verzamelplek is Merelstraat 38. Op de parkeerplaats van Sportzaal Waldervaart. De safari duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Op 28 april vindt de safari plaats in het Polderpark in Oudesluis. De verzamelplek is Melchiorstraat 51. Op het plein voor de Bijenkorf. De safari duurt van 19.30 tot 21.00 uur.

Gaat u mee met de groensafari?

Dan kunt u zich opgeven via https://www.schagen.nl/ Én, de safari is gratis! Verder is het pad geschikt voor mensen die gebruik maken van een rollator of rolstoel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio