13.8 C
De Bilt
dinsdag, 28 mei 2024

Het Schagen Compliment voor Nel Idema

Schagen – Dinsdagmiddag 22 maart om 16.00 uur ontving Nel Idema uit Schagen het Compliment van Schagen uit handen van wethouder Joke Kruit. Dit gebeurde in het Slot Schagen.

Compliment voor Vrouwencollectief Schagen

In 2006 heeft een aantal leden van de Vereniging van Huisvrouwen het Vrouwencollectief Schagen opgericht. Mevrouw Nel Idema was daar één van. Zij werd benoemd tot voorzitter. In de afgelopen jaren heeft mevrouw Idema veel betekend voor het Vrouwencollectief. Niet alleen als voorzitter, ze organiseerde (mede) ook veel in die jaren. Er werden lezingen gehouden, busreisjes georganiseerd, in de subgroepen werd er gehandwerkt, met elkaar gelezen en musea bezocht.

Bij de leden staat ze bekend om haar verbindende rol binnen het collectief. Ook in de coronatijd heeft ze ervoor gezorgd dat de leden oog bleven houden voor elkaar. Het is daarom ook dat de leden haar als Erelid hebben benoemd. Het Vrouwencollectief is per 31 december 2021 opgeheven, maar de leden blijven met elkaar in contact en organiseren onderling nog activiteiten. Mevrouw Nel Idema is voorgedragen door leden van het Vrouwencollectief voor het Compliment van Schagen om haar liefdevolle en jarenlange inzet en betrokkenheid als voorzitter van het Vrouwencollectief Schagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio