18 C
De Bilt

José Spaansen ontvangt Schager Compliment

Zaterdag 8 juli om 17.00 uur reikte wethouder Hans Heddes het Schager Compliment uit aan José Spaansen. 33 jaar lang is José Spaansen betrokken geweest bij de vereniging Lycurgus Advendo, waar zij nu afscheid neemt als leidster. Zij gaf hier les aan verschillende leeftijdsgroepen en ook aan de leden die wedstrijden turnen, de keurgroep.

José Spaansen

Maar waar José Spaansen echt verschil maakte bij de vereniging, is bij de extra stappen die ze altijd zette. José is enorm begaan met de leerlingen en staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is. Zo maakte zij bijvoorbeeld naast het geven van trainingen, geregeld de sporthal schoon, ging hele weekenden mee als begeleidster, nam deel uit van de keurcommissie. Maar ook hield José zich bezig met de jaarafsluitingen, het organiseren van uitvoeren en nog talloze andere extra activiteiten. Dit alles maakt dat zij jarenlang een onmisbare factor is geweest bij de vereniging.

Schager Compliment – Foto: Pierre Mettes

Ook heeft José jarenlang in de wedstrijdcommissie van Rayon Noord van de KNGU gezeten. Hier was zij secretaris. 8 juli nam José afscheid van de vereniging, na al deze jaren heeft zij dit compliment dik verdiend!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio