16.6 C
De Bilt

Laatste kans zonnepanelenactie Heiloo – al 500 aangemeld

Heiloo – De huidige inkoopactie voor zonnepanelen in Heiloo loopt tot en met 31 mei, meldt u zich deze week nog aan, want het is de laatste kans om hier nog van te profiteren!

Collectief biedt kans op duurzame energie

Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt huiseigenaren de kans om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Heiloo ondersteunt deze actie in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en vereniging Heiloo Energie. Naast de energiebesparing, werkt u zo ook mee aan een schone en duurzame toekomst. De huisbezoeken van de actie worden door de installateurs uitgevoerd volgens de richtlijnen van de RIVM.

Huisbezoeken

Onder normale omstandigheden wordt uw aanmelding direct opgevolgd met een huisbezoek om een aanbod op maat te maken. In verband met corona worden deze huisbezoeken zelfstandig uitgevoerd door de installateur volgens richtlijnen van de RIVM. Het overleg met de bewoner vindt telefonisch plaats. Wilt u uw huisbezoek uitstellen? Dan kunt u een afspraak op een later tijdstip maken. U krijgt wel alvast een indicatieve offerte op basis van een luchtfoto.

Pak uw kans

Heeft u vragen over deze inkoopactie, zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket, via info@duurzaambouwloket.nl of 072 743 39 56. Pak uw kans en meldt u aan vóór 1 juni en kijk voor meer informatie op www.heilooenergie.nl/actie.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio