6.1 C
De Bilt

Kermis in Schagen bijna van start

Schagen – Vrijdag 21 juni is het weer zover. Dan barst de kermis in Schagen in alle hevigheid los. Om 16.00 uur opent wethouder Hans Heddes officieel de kermis. Daarna loopt de wethouder over de kermis en gaat natuurlijk ook even zwieren in één of meerdere attracties. “Dit jaarlijks evenement wordt altijd druk bezocht. Feest is belangrijk, we mogen het leven vieren. Ik wens iedereen dan ook weer een mooie kermis 10-daagse,” aldus wethouder Hans Heddes.

Gehandicaptenkermis: maandag 24 juni

Maandag 24 juni kunnen mindervaliden zich verzamelen rond 18.45 uur bij de Alpha, Loet 13 in Schagen. Waarna zij samen met vrijwilligers een rondje over de kermis gaan.

Prijsuitreiking kleurwedstrijd: woensdag 26 juni

Ook dit jaar organiseert de gemeente weer een kleurwedstrijd voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar van gemeente Schagen. Alle kinderen worden uitgedaagd hun mooiste kleurplaat in te leveren. De kleurplaat staat vanaf woensdag 15 uni op www.schagen.nl/kleurplaat. Hier kunnen ze de kleurplaat downloaden. De kleurplaten kunnen worden ingeleverd van vrijdag 21 juni tot en met dinsdag 25 juni bij de receptie in het gemeentehuis aan de Laan in Schagen. In ruil voor de ingeleverde kleurplaat krijgen de kinderen dan een muntje dat zij tijdens de prijsuitreiking kunnen inleveren voor een muntje van een kermisattractie naar keuze.

Voor de mooiste kleurplaten heeft het kermiscomité een extra prijs. De prijsuitreiking is op woensdag 26 juni, om 15:00 uur in de Muziektuin in Schagen.

Seniorenkermis: vrijdag 28 juni

Senioren kunnen vrijdag 28 juni vanaf 14.00 uur samen met de wethouder Hans Heddes en kermisleiding een rondje over de kermis lopen voor een praatje hier, praatje daar. De middag wordt gestart en afgesloten in Alpha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio