7.8 C
De Bilt

Link Fall Guys en Archery Tag: Team Sportservice en Link sluiten vakantie stoer, spannend en sportief af

Wieringerwerf – Met Link Fall  Guys en Archery Tag verzorgen Team Sportservice en de jongerenorganisatie op donderdag 25 en vrijdag 26 augustus in de Zuiderzeehal, twee dagen volledig in het teken van stoere, spannende en sportieve activiteiten. Speciaal voor kinderen van de basisschool en jongeren uit de eerste klassen van het middelbaar onderwijs.

“Fall Guys is een soort apenkooien. Je ziet het steeds vaker. Zelfs voor volwassenen wordt het aangeboden. Maar dat is nog hoofdzakelijk in de grotere steden. Onze Fall Guys houden we voor kinderen vanaf 10 jaar. Dus we maken het parcours net iets moeilijker dan we normaal gesproken doen voor basisschoolkinderen. Het moet natuurlijk niet te kinderachtig zijn. En je moet nog even flink zweten”, legt Manon Verblaauw van Team Sportservice het eerste spel uit.

Archery Tag: tactisch en spannend

Archery Tag is ook zo’n trendy activiteit die steeds meer terrein wint, weet Katy Stolk van Link projecten. “Een mix van paintball en trefbal”, vat ze het in een paar woorden samen. “In tegenstelling tot paintball levert Archery Tag je geen blauwe plekken op. Maar je hebt wel dezelfde spelbeleving. Je speelt het spel met pijl – met een zachte foamtop – en boog. Met je masker op verschuil je je achter de ‘bunkers’ die we hebben opgezet en ga je elkaar te lijf. Tactisch en spannend.”

Foto: Team Sportservice

Drie tijdsblokken

Fall Guys is donderdag 25 augustus, Archery Tag een dag later op vrijdag 26 augustus. Beide keren in de Zuiderzeehal aan de Tamsmalaan. Er zijn drie blokken van een uur met elk een eigen leeftijdscategorie. Let wel op dat Archery Tag vanaf 12 jaar is.

Het eerste blok start om 13.30 uur, het laatste om 15.30 uur. Deelname is gratis, aanmelden verplicht. Voor alle tijden en extra informatie, zie www.noordhollandactief.nl of de site van Team Sportservice: Activiteiten – Team Sportservice Schagen Hollands Kroon

Voor vragen is Katy Stolk van Link projecten bereikbaar via katy@linkprojecten.nl.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio