16.7 C
De Bilt

Voor elkaar en met elkaar in Heiloo

Heiloo – Inwoners en ondernemers in de gemeente Heiloo voelen zich met elkaar verbonden en steunen elkaar, zo blijkt in tijden van corona ook weer. Afgelopen periode zijn er creatieve oplossingen, passend in de 1,5 meter samenleving, ontstaan. Een groot deel van de lokale restaurants is een bezorgservice gestart, waar inwoners met plezier eten bestellen. Om dit gevoel van saamhorigheid en de prettige sfeer in het dorp te ondersteunen start gemeente Heiloo een nieuwe promotiecampagne ‘We zijn er voor elkaar’ onder de vlag van Natuurlijk Heiloo.

Koop lokaal, let een beetje op elkaar, geef elkaar de ruimte

Een greep uit de verschillende uitingen die van 22 juni tot en met 30 september in het straatbeeld van Heiloo zijn terug te zien. De campagneposters hangen door het hele dorp en bij winkels en horeca. Wie bij lokale winkeliers iets koopt, krijgt de producten mee in een speciale, papieren draagtas met het logo. En wie wat drinkt bij de horeca, zet zijn glas neer op een ‘wij zijn er voor elkaar’ onderzetter. Met deze campagne wil de gemeente graag uitdragen dat je er in Heiloo niet alleen voor staat, maar dat we het samen doen. Lokaal!

Eén website: Natuurlijkheiloo.nl

Op de website www.Natuurlijkheiloo.nl is al het moois van Heiloo terug te vinden en staat een plattegrond met toeristische informatie. Na de start van de campagne is er een speciale pagina voor ‘bezorgen en afhalen’. Hier staan alle horecagelegenheden en winkeliers die thuisbezorgen, waar men kan afhalen of die een andere bijzondere dienst tijdens deze coronaperiode aanbieden. Er is tevens een leuk fotospel ‘Raad het plaatje’, waarmee een lokaal prijzenpakket te winnen valt. Op de facebookpagina van Natuurlijk Heiloo is er ook veel aandacht voor de campagne en worden elke week twee ondernemers die de campagne omarmen, in het zonnetje gezet.

Samen in Heiloo

Lokaal winkelen en een boodschap voor een ander meenemen is voor inwoners van Heiloo vanzelfsprekend. In een dorp met positieve aanpakkers en doorpakkers zijn we er voor iedereen. Fred Dellemijn, wethouder gemeente Heiloo: “We willen met de ‘We zijn er voor elkaar’ promotiecampagne de goede inzet en fijne sfeer in het dorp uitdragen. In Heiloo hoef je het niet alleen te doen, we doen het met en voor elkaar! Samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties blijven we de schouders er onder zetten in en na coronatijd.”

#wezijnervoorelkaar #natuurlijkheiloo #sameninheiloo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio