14.7 C
De Bilt

Open training bij Professioneel Trainen!

Op 13 april kun je gratis deelnemen aan drie korte trainingen en een presentatie om kennis te maken met wat Professioneel Trainen te bieden heeft. Tijdens deze sessies, speciaal ontworpen voor mensen vanaf 50 jaar, zijn fysiotherapeute Bianca en leefstijlcoach/diëtiste Bojoura aanwezig om de oefeningen aan te passen aan jouw behoeften en om informatie te verstrekken over voeding en leefstijl.

Probeer onze gloednieuwe Smartfloor!

Tijdens deze dag stellen we een splinternieuwe Smartfloor ter beschikking, dankzij een samenwerking tussen de gemeente Hollands Kroon, de LSBO, Team Sportservice Noordkop, lokale fysiotherapeuten en sportaanbieders. Op deze zes meter lange mat kunnen we de loopbalans van gebruikers meten en wordt duidelijk of er sprake is van een valrisico. Bovendien bieden we tijdens de training deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen aan een In Balans cursus.

Praktische informatie over training

De training vindt plaats op De Lange Ring 10 in Anna Paulowna van 14:00 uur tot 17:00 uur. Wil je deelnemen? Meld je dan aan via een mail naar beweegplezier10@gmail.com of telefonisch via 0653198275.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio