14.8 C
De Bilt

Over dementie: 13 september Alzheimer Café Schagen

Op 13 september starten we weer met de maandelijkse bijeenkomst van het Alzheimer Café. Dit maal over de verschillende vormen van dementie. De bijeenkomst is in het restaurant van Woonzorgcentrum De Bron aan de Kogerlaan 36a in Schagen.

Arts vertelt over dementie

Margo Wielinga, arts ouderengeneeskunde bij Geriant, zal ingaan op de specifieke kenmerken van de verschillende vormen van dementie en aandacht besteden aan de eventuele nieuwe ontwikkelingen. Wilt u weten waarom dementie zich bij de ene persoon anders openbaart dan bij de andere persoon? Kom dan naar deze avond.

Tijdens de avond is er voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten, verhalen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige professionals. Bij de informatietafel kunt u folders en andere materialen inzien of boeken met betrekking tot deze ziekte lenen.

Gratis

Aanvang 19.15 uur met koffie en thee; start onderwerp: 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Anneke Rensing 06 223 725 53

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio