20 C
De Bilt

Pop-up Duurzame Showroom aan de Vuurbaak

Limmen – “Bent u benieuwd hoe een warmtepomp eruitziet? Of hoe verschillende energiebesparende maatregelen werken? Kom dan 7 december langs bij de Duurzame Showroom in Limmen,” aldus wethouder duurzaamheid, Valentijn Brouwer. In deze showroom zijn kleine en grotere maatregelen te bekijken. Zoals radiatorfolie, een infraroodpaneel en zonnepanelen.

Duurzame Showroom

“Al met kleine stappen, zoals het aanbrengen van isolatie of door het beter gebruiken van de verwarming, kunt u energie besparen,” licht Brouwer toe. Bij de Duurzame Showroom vertellen ze er graag alles over. Aanwezig zijn een adviseur van het Duurzaam Bouwloket en energiecoaches van CALorie Energie. De showroom staat woensdag 7 december van 9:00 uur tot 16:00 uur tegenover de Albert Heijn aan de Vuurbaak in Limmen.

Inkoopactie en duurzaam advies

Tot 1 januari 2022 loopt er een lokale inkoopactie voor woningisolatie via Duurzaam Bouwloket. Inschrijven kan via www.duurzaambouwloket.nl/buch-actie.

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Castricum. Inwoners kunnen hier terecht voor advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van hun woning. Het advies is gratis en onafhankelijk. Ook adviseren ze over subsidies en financiering.

Heeft u vragen?

Vragen kunnen ook telefonisch of per mail gesteld worden via 072-743 39 56 en info@duurzaambouwloket.nl. Spontaan langskomen kan op 7 december in Limmen, of eerder in Egmond aan den Hoef, waar de showroom donderdag 1 december bij de Albert Heijn zal staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio