14.7 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Project Zuiderweg in Schagen vraagt om inbreng van inwoners

Schagen – Het woord is aan iedereen die gebruik maakt van de Zuiderweg in Schagen. Tot en met 24 januari is het mogelijk om mee te denken met de inrichting van de Zuiderweg. Waar ervaart u problemen en wat vindt u belangrijk? Gemeente Schagen wil dit graag samen verkennen door een digitale enquête.

Wat is er al gedaan?

Het is bij de gemeente bekend waar onderhoud nodig is. De gemeenteraad sprak eerder over welke rol de weg in de toekomst gaat spelen. En er is besloten dat Muggenburg Zuid een eigen aansluiting krijgt op de N245.

Wat gaat er gebeuren?

De inbreng uit de enquête is nodig om te bekijken wat er verbeterd moet worden op de weg. Dat doet de gemeente vooraf aan het maken van het ontwerp. Pas als alle uitgangspunten duidelijk zijn gaat de gemeente het voorlopige ontwerp maken. Daarna is er weer de mogelijkheid om te participeren.

Enquête Zuiderweg

Doet u mee? De enquête invullen kan via https://samen.schagen.nl/nl-NL/projects/zuiderweg. Het invullen duurt ongeveer 8 minuten. Via Samen Schagen blijft iedereen op de hoogte van het project. Ook kunnen inwoners zich inschrijven voor de nieuwsbrief over Schagen Zuid via https://www.schagen.nl/schagen-zuid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio