16.8 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Schagen City run: hardlooplessen op scholen in gemeente Schagen

Moederdag staat in het teken van de Schagen City run. Op 12 mei 2024 wordt in Schagen de SKRS Kidsrun, een onderdeel van de Schagen City run, georganiseerd. Peuters tot en met basisschoolkinderen kunnen tijdens deze Kidsrun lekker meedoen om in beweging te komen en een passie voor hardlopen of atletiek te ontwikkelen.

Natuurlijk is het belangrijk voor de kinderen om te leren hoe ze het beste kunnen hardlopen. Daarom gaan de beweegconsulenten van Team Sportservice Noordkop aandacht besteden aan het hardlopen. In de week van 15 tot 19 april worden toffe lessen gegeven in de gemeente Schagen, waar kinderen meer te weten komen over hardlopen. Wanneer ze deze lessen afronden, krijgen ze een cool certificaat. “Wij hopen natuurlijk dat de kinderen zich na deze lessen vol enthousiasme inschrijven voor de Kidsrun,” aldus Elles Brouwers, medewerker van Team Sportservice Noordkop.

Wat is de Schagen City run

De City Run is sportief en gezellig evenement, geschikt voor alle leeftijdsgroepen, welke plaatsvindt rondom de markt in hartje Schagen. Het programma omvat de SKRS Kidsrun, een 5 km en 10 km City run, een nieuwe businessrun en een wandelevenement. Dit toffe evenement wordt georganiseerd door TAS’82 en SKRS kinderopvang.

Meer weten?

Meer weten over de hardlooplessen van Team Sportservice? Neem contact op met Elles Brouwers via ebrouwers@teamsportservice.nl. Inschrijven of meer informatie over de Schagen City Run? Bekijk de website van Schagen City Run: www.schagencityrun.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio