13.8 C
De Bilt

Schager Compliment voor de organisatoren van A Local Swim

Zondag 2 juli reikte wethouder Puck de Nijs-Visser het Schager Compliment uit aan de vier initiatiefnemers en organisatoren van het evenement A Local Swim: Nathalie Raadgers, Marjolein Deutekom, Annemieke Verduin en Mirjam Bes-de Schipper. 

A Local Swim voor strijd tegen ALS

Bovengenoemde vier vrouwen organiseren sinds 2016 dit evenement dat in het teken staat van geld ophalen voor de ziekte ALS. Tijdens A Local Swim zwemmen deelnemers individueel of in een team. Al het geld dat de deelnemers ophalen gaat rechtstreeks naar Stichting ALS Nederland. Van dit geld kan bijvoorbeeld meer onderzoek worden gedaan, en dat is ontzettend belangrijk. Aankomende zondag is de laatste editie van A Local Swim in deze vorm.

Schager Compliment

Ook dit jaar wordt het evenement weer met veel enthousiasme en inzet in gang gezet. Daarom zal het Schager Compliment worden uitgereikt aan: Nathalie Raadgers, voorzitter en verantwoordelijk voor sponsoring; Marjolein Deutekom, secretaris en verantwoordelijk voor communicatie; Annemieke Verduin, penningmeester en Mirjam Bes-de Schipper, verantwoordelijk voor de veiligheid rondom het evenement.

De gemeente Schagen is trots dat de organisatie van A Local Swim zich op deze manier inzet om geld en aandacht te vragen voor ALS, deze nog altijd ongeneeslijke en dodelijke ziekte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio