12.2 C
De Bilt

Speciale filmavond bij vv De Blokkers op donderdag 23 februari 2023

Elke week worden op de sociale media kanalen van vv De Blokkers een terugblik in het verleden vertoond onder de wereldwijd bekende noemer ThrowbackThursday. Op donderdagavond 23 februari organiseert vv De Blokkers een bijzondere ThrowbackThursday filmavond. De hoofdrol voor deze avond is weggelegd voor een unieke film die recent is teruggevonden.

Terug in de tijd van vv De Blokkers en Dennis Bergkamp en Danny Blind

Op 20 april 1990 vond een speciale voetbaldag voor de jeugd van De Blokkers plaats. Tijdens deze regenachtige vrijdag werden meer dan 200 kinderen vermaakt met allerlei (voetbal)spelletjes. Speciale gasten van die dag waren AJAX-spelers Dennis Bergkamp en Danny Blind. De twee sterren hielden de jeugd enkele uren bezig, maar moesten vanwege regenval wel eerder stoppen.

De jeugd van effe geleden

Meer dan 45 minuten aan unieke filmbeelden geven een sfeerimpressie van deze voetbaldag. Op de beelden komen zowel vele bekende oude vrijwilligers in beeld, maar ook jeugdleden die in meer of mindere mate nog jaren met de vereniging verbonden zijn (geweest). En natuurlijk zien we ook veelal de voetbalsterren zelf die vele jongens en meisjes betoverden. We nodigen iedereen uit om onder het genot van een drankje langs te komen in de kantine van De Blokkers (Gildenweg 23a, Blokker). Vanaf 19:30 is de kantine open en rond 20:00 uur zullen we de film vertonen op een groot TV-scherm. Na afloop is er ruimte om lekker na te kletsen alsof het een reünie betreft.


spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio