18 C
De Bilt

Een dag vol vitaliteit tijdens de gezondheidsmarkt in nieuw Den Helder

Op 25 mei 2024 wordt in Nieuw Den Helder de Gezondheidsmarkt van Positief Gezond in Nieuw Den Helder georganiseerd. Het bekender maken van een gezonde leefstijl in de Helderse gemeenschap staat tijdens deze markt centraal. Samen met Dieet & Co, Fysiotherapie Geulstraat, Huisartsenpraktijk Samen Gezond, Apotheek Zuiderhaaks, Huisartsenpraktijk Kaaphoofd, Diëtist & Leefstijl, Team Sportservice Noordkop, Home-Start, Brijder Verslavingszorg, en MEE & de Wering, wordt Buurthuis West End omgetoverd tot een informatiecentrum. Haal interessante informatie op bij de stands en sluit aan bij informatieve en inspirerende workshops op het gebied van een gezonde levensstijl.

Tijdens de checkpunten van de Hartstichting in april, heeft Positief Gezond in Nieuw Den Helder leefstijlgesprekken gevoerd en waardevolle informatie verzameld over de Helderse gemeenschap. Deze inzichten hebben geleid tot de ontwikkeling van een Gezondheidsmarkt, die direct aansluit bij de behoeften en interesses van de bewoners.

Toffe markt met verschillende stands

De Gezondheidsmarkt biedt een toffe markt en diverse workshops, allemaal gericht op het bevorderen van een gezonde levensstijl. Op de markt staan verschillende stands waar bezoekers meer informatie krijgen over praktische gezinshulp, gezondheidsadvies en medicatie, gezonde voeding en valpreventie aan de hand van een smartfloor. 

Workshops en lezingen tijdens gezondheidsmarkt

Naast de verschillende stands zijn er leuke workshops en lezingen, waarbij experts op het gebied van slaap, yoga, mindfulness, voeding en beweging hun kennis delen. Zo begint om 10:00 uur een workshop rondom slaap, yoga en mindfulness. Om 11:15 uur en 13:00 uur zijn er workshops gericht op voeding en cholesterol. En om 12 uur trappen we de middag af met een workshop over beweegvoorlichting. De workshops zijn ontworpen om handige tips en inzichten te delen, waardoor deelnemers worden aangemoedigd om positieve veranderingen aan te brengen in hun levensstijl.

De Gezondheidsmarkt is open voor iedereen. Inloop is tussen 10:00 uur en 14:00 uur en helemaal gratis. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marijke de Wijs via mdewijs@teamsportservice.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio