21.9 C
De Bilt

Voordelige zonnepanelen-actie Collectief voor inwoners Bergen

Bergen – Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Bergen ondersteunt deze actie in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en Bergen Energie. Naast de energiebesparing, kunnen inwoners zo bijdragen aan een schone en duurzame toekomst. Inwoners van de gemeente Bergen kunnen via www.duurzaambouwloket.nl/actiebergen inschrijven voor de actie of zich aanmelden voor een digitale informatiebijeenkomst. De actie loopt tot 5 december 2020.

Collectieve zonnepanelen inkoop = scherpe prijs

Inwoners kunnen vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Zij maken vervolgens een aanbod op maat. Omdat het om een collectieve inkoopactie gaat, kunnen de installateurs een zeer gunstige prijs bieden.

Hulp bij belastingteruggave

Wie gebruik maakt van dit aanbod, heeft ook nog het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Digitale informatieavonden over de zonnepanelen

Vanwege de coronamaatregelen zijn de informatieavonden digitaal. Belangstellenden kunnen vanuit huis deelnemen en de bijeenkomst volgen. De live-uitzendingen zijn op:

  • Donderdag 1 oktober om 20.00 uur
  • Dinsdag 6 oktober om 20.00 uur
  • Woensdag 7 oktober om 20.00 uur

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.duurzaambouwloket.nl/actiebergen als u aan een van de avonden wilt deelnemen.

Meer informatie over de inkoopactie

Via www.duurzaambouwloket.nl/actiebergen kan worden aangegeven bij welke informatieavond u aanwezig wilt zijn.

Meer informatie over de energietransitie

Wilt u meer weten wat de gemeente Bergen doet in de overstap naar duurzame energie? Kijk dan op www.bergen-nh.nl/energie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio