6.5 C
De Bilt

Voorstelling toneelvereniging Schakels over ouder worden, het leven vieren en dementie

Toneelvereniging Schakels speelt op 15, 16 en 17 maart een voorstelling in de bewerking van Jibbe Willems. De spelers zullen een bijzonder mooi verhaal neerzetten in de voorstelling, wat veel herkenning zal oproepen. Veel mensen die te maken hebben met ouder worden en/ of dementie, zullen zich in dit verhaal herkennen. Het is dan ook een absolute aanrader om dit te gaan zien!

Wat doe je als je merkt dat het onthouden moeilijker wordt, ga je dan hulpmiddelen zoeken zoals een dagboek, of plak je overal gekleurde papiertjes? Want de mist trekt steeds vaker op in je hoofd! Des te ouder je wordt, des te meer leeftijdgenoten je ontvallen. Met wat voor gevoel ga je verder je resterende leven in, als je allerbeste vriend is overleden? Hoe hou je jezelf staande tussen al die klagende leeftijdsgenoten. Ga je erin mee, of ga je in opstand?

Weg die je af moet leggen met dementie

Dit stuk vertelt de weg die wordt afgelegd door iemand die op weg is naar de gesloten afdeling, maar die door de flarden mist heen nog bijzonder veel humor in zich heeft.

Voorstellingen

  • Vrijdag    15 maart om 20.00 uur
  • Zaterdag 16 maart om 20.00 uur
  • Zondag    17 maart om 14.30 uur

Op de vernieuwde website vind je meer info over het stuk en een sfeerbeeld van de repetitie. Hier kun ook kaarten bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio