17.6 C
De Bilt

Wijkgerichte aanpak besparing energie in Blockhovepark

Heiloo – Afgelopen maanden is het Duurzaam Bouwloket in samenwerking met gemeente Heiloo en bewonersinitiatief Heiloo Energie gestart met een wijkgerichte aanpak voor energiebesparing in het Blockhovepark. Onafhankelijke adviseurs van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket hebben woningopnames gemaakt en maatwerkadviezen opgesteld voor de meest voorkomende woningtypen, die ook interessant zijn voor woningbezitters uit andere straten en wijken in Heiloo.

Advies per woningtype in Blockhovepark

De resultaten van de woningopnames en de maatwerkadviezen zijn gepresenteerd tijdens een informatieavond voor bewoners uit het Blockhovepark. Was u hier niet bij aanwezig, maar bent u wel benieuwd naar de resultaten? Ga dan naar www.duurzaambouwloket.nl/blockhovepark en download een maatwerkadvies van een voorbeeldwoning die overeenkomt met uw woningtype. In het maatwerkadvies staat in stappen aangeven welke maatregelen u kunt treffen om uw woning energiezuinig en duurzaam te maken, inclusief de nodige investering en terugverdientijden.

Gratis en onafhankelijk advies

Bent u benieuwd welke energiebesparende maatregelen er interessant zijn voor uw woonsituatie? Of heeft u andere vragen met betrekking tot het verduurzamen van uw woning? Neem een kijkje op www.duurzaambouwloket.nl voor meer informatie over mogelijkheden, of stel direct een vraag via de Duurzaam Bouwloket helpdesk, door te bellen (072-743 39 56) of te mailen (info@duurzaambouwloket.nl).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio