21.5 C
De Bilt

Zomer, vakantie en dementie: 12 juli Alzheimer Café Schagen

Schagen – Na een natte lente, is het eindelijk zomer! U wilt er graag op uit. Hoe doe je dat als dementie om de hoek komt kijken? Vanavond staan de verhalen van mantelzorgers centraal. Zij delen hun goede en minder goede ervaringen met vakantie in combinatie met dementie. Wat kan er nog wel, wat is een aandachtspunt en hoe regel je het wanneer je als mantelzorger er even tussenuit wilt. Een avond van tips, weetjes en gezelligheid!

Omdat het de laatste bijeenkomst voor de zomerstop is, sluiten we de avond af met een hapje en een drankje. Het eerst volgende Alzheimer Café is op woensdag 13 september. Uiteraard bent u ook dan weer van harte welkom!

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café vindt plaats in het restaurant van Woonzorgcentrum De Bron aan de Kogerlaan 36a in Schagen. Aanvang 19.15 uur met koffie en thee; start onderwerp: 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur en de toegang is gratis.

Informatieavond voor mensen met dementie en belangstellenden

Het Alzheimer Café is een informatieavond voor mantelzorgers, mensen met dementie en andere belangstellenden. Er is ruimte om elkaar te ontmoeten, informatie uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige professionals. Bij de informatietafel kunt u folders en andere materialen inzien of boeken met betrekking tot dementie lenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio