15.7 C
De Bilt

Een duurzaam personeelsbestand? Ontbijt mee tijdens de gratis ontbijtsessie voor werkgevers

Hoe behouden organisaties medewerkers en creëren ze een duurzaam personeelsbestand? Dit zijn twee hamvragen in tijden van arbeidskrapte. Het WSP Noordoost-Brabant en Noordoost-Brabant Werkt bundelen hun krachten en organiseren weer voor het eerst in twee jaar dé gratis jaarlijkse ontbijtsessie voor werkgevers en HR-managers uit de regio Noordoost-Brabant. Op donderdagochtend 19 mei van 07:30 tot 10:30 uur wordt er antwoord gegeven op bovenstaande vragen door spreker- en HR-professional Judith Webber én inspirerende werkgevers uit de regio. Dit allemaal in de Raadzaal van het gemeentehuis in Oss, uiteraard onder het genot van een vers ontbijt.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 19 mei 2021, 07:30 – 10:30 uur
  • Doelgroep: werkgevers en HR-managers/medewerkers uit de regio Noordoost-Brabant
  • Aanmelden: Aanmelden is kosteloos en kan gemakkelijk via deze link.

Wat te verwachten van de ‘ontbijtsessie voor medewerkers’

Persoonlijke ontwikkeling, flexibele arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden: zaken die doorslaggevend zijn om de nieuwe generatie werkenden aan een organisatie te binden. Hoe spelen werkgevers hierop in? Wat is er nodig om tegemoet te komen aan de wensen van medewerkers? Welke mogelijkheden zijn er? Kom er op 19 mei achter. Een moment om van elkaar te leren, geïnspireerd te worden en met elkaar te netwerken.

Duurzaam personeelsbestand: de sprekers

Het motto van spreker- en HR-professional Judith Webber is dat we anders moeten leren kijken naar mensen: “Voor vooruitgang, om slimme ideeën te benutten, is het nodig dat we meer experimenteren, flexibeler worden, anders organiseren. De markt vraagt erom, klanten, maar zeker ook je (aankomende) medewerkers!” Aldus Webber. Daarnaast delen drie werkgevers uit de regio een inspirerend verhaal over het (creatief) behouden van personeel en vertelt het UWV Arbeidsmarktinformatie hoe het zit met de huidige regionale arbeidsmarkt.

Over WSP Noordoost-Brabant

Het Werkgeversservicepunt (WSP) Noordoost-Brabant helpt werkgevers kosteloos met personeelsvraagstukken. Denk aan: 

Daarnaast organiseert het WSP ook kosteloze events voor werkgevers, zoals deze jaarlijkse ontbijtsessie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio