13.5 C
De Bilt

Gemeente Oss onderzoekt imago Schuldhulpverlening

Gemeente Oss wil graag weten hoe inwoners overhet imago van Schuldhulpverlening denken. Klopt dat beeld met de werkelijke dienstverlening? En hoe kan de gemeente dat beeld verbeteren? Daarom onderzoekt de gemeente Oss het imago van Schuldhulpverlening.

Waarom een imago onderzoek?

Gemiddeld wachten mensen met geldproblemen vijf jaar voordat ze hulp zoeken.  Gemeente Oss wil hen graag eerder helpen, zodat geldzorgen geen (grote) geldproblemen worden. Het imago of een verkeerd beeld van de dienstverlening van Schuldhulpverlening kan ervoor zorgen dat inwoners niet of te laat naar de gemeente komen voor hulp. Dat wil de gemeente veranderen!

Hoe gaat het onderzoek?

Sam Gubbels voert het onderzoek voor de gemeente Oss uit. Zij studeert af bij de afdeling Communicatie. Sam: “Om een totaalbeeld te krijgen van het imago van Schuldhulpverlening maakte ik een enquête voor inwoners van 18 jaar en ouder. Daarnaast interview ik samenwerkingspartners en (voormalig) klanten.”

Vul de enquête in en win leuke Osse prijzen!

Iedereen die in de gemeente Oss woont en 18 jaar of ouder is kan de enquête invullen. Dan kan tot uiterlijk dinsdag 19 april via: https://forms.gle/6tAL8fz6CRZ6GgLc8. Daarmee help je Sam én maak je kan op één van de mooie Osse prijzen: het Osse Monopolyspel, een Osje knuffel of een stok Osse spelkaarten.

uc?id=18
© gemeente Oss

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio