13.8 C
De Bilt

Hooghuis-leerlingen hebben jou nodig!

Ben jij op zoek naar waardevolle baan waarbij je écht van betekenis kunt zijn? Wil jij lesgeven op een middelbare school? Wil jij leerlingen een voorsprong in de wereld van morgen geven? Het Hooghuis zoekt nieuwe medewerkers en plaatst later deze maand meer dan 40 vacatures. Leerling Kai vertelt graag wat hij zoekt in een docent. ‘Ik zoek een docent die me kan helpen met moeilijke lesstof. Maar het belangrijkste vind ik misschien nog wel dat een docent mij probeert te begrijpen en af en toe eens een praatje maakt. O, en een beetje humor is ook wel fijn! Dan blijf ik zeker bij de les.’

Nieuwe vacatures voor het onderwijs in Oss

De scholengroep Het Hooghuis stelt vanaf 24 april alle nieuwe vacatures beschikbaar. Deze zijn te vinden via de website: https://carmel.nl/vacaturelijst/vacatures-het-hooghuis. Op deze pagina staat het complete overzicht van de beschikbare vacatures. Geïnteresseerden kunnen reageren op de vacature via de website, bij de gele knop ‘Solliciteren’. Een greep uit de vakgebieden waar vacatures voor vrij komen: Nederlands, Wiskunde, Lichamelijke Opvoeding, Duits, Mens & Maatschappij en Natuurkunde. 

Werken vóór en met jongeren betekent bijdragen aan de toekomst

Met 4.400 leerlingen en ongeveer 550 collega’s is Het Hooghuis de enige brede scholengroep in Oss en omgeving. Verdeeld over zes scholen biedt de groep alle typen onderwijs: van praktijkonderwijs tot gymnasium. Docenten van de school coachen, inspireren, werken samen en laten samenwerken. Zo geven zij jongeren een voorsprong in de wereld van morgen. Bij Het Hooghuis leert men van én met elkaar; samen wordt er kleur aan het onderwijs gegeven.

Het Hooghuis onderdeel van Stichting Carmelcollege

Het Hooghuis is onderdeel van Stichting Carmelcollege. Deze stichting bestaat uit meer dan 40 schoollocaties in Nederland. Stichting Carmelcollege biedt sterke arbeidsvoorwaarden. Bij een baan vol uitdaging en verantwoordelijkheid horen een beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie. Naast een salaris, dat conform de CAO VO wordt bepaald, ontvangen medewerkers een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, tegemoetkoming in de reiskosten en een pensioenregeling.

Druk jij op de gele knop en durf je het aan?

Vanaf 24 april zijn alle vacatures van de scholengroep online beschikbaar. Voor vragen over de vacatures kunnen toekomstige medewerkers van Het Hooghuis terecht bij Barbara Nieman, beleidsmedewerker HR. Zij is bereikbaar via b.nieman@hethooghuis.nl. De leerlingen staan te springen om hun nieuwe docenten te ontmoeten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio