22.4 C
De Bilt

Opening VVV-informatiepunt in Landerd

Schaijk – Landerd is een informatiepunt rijker. De foyer van Dorpshuis de Phoenix is de afgelopen maanden omgetoverd tot een échte huiskamer voor de bezoekers van Landerd. Het nieuwe VVV-informatiepunt in Schaijk zal op maandag 2 juli om 16:00 uur feestelijk geopend worden door wethouder Vereijken bij de foyer van Dorpshuis de Phoenix. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de opening bij te wonen.

Vanaf 2 juli is het informatiepunt dé plek voor toeristisch-recreatieve informatie over Landerd. Men kan er terecht voor informatie van Platform Toerisme Landerd, VVV-producten en ook voor informatie over de toeristische ‘parels’ in zowel Landerd als De Maashorst. Het informatiepunt zal, na de opening, geopend zijn tijdens de openingstijden van de Phoenix en iedere zaterdag van 11:00 uur tot 15:00 uur.

Voor de openstelling op zaterdag en tijdens de bouwvakvakantie, is het VVV-informatiepunt nog opzoek naar extra vrijwilligers om het team te versterken. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Dian van Hoof via dephoenix@dorpshuizenlanderd.nl.

Het nieuwe VVV-informatiepunt in Schaijk is ontstaan uit een samenwerking van VVV Noordoost-Brabant, stichting Dorpshuizen Landerd en Gemeente Landerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio