4.1 C
De Bilt

Samen Surprises Maken bij Museum Jan Cunen op zaterdag 2 december

Ben je op zoek naar inspiratie voor je Sinterklaassurprise? Wil je voorkomen dat je huis een knutselchaos wordt? Of lijkt het je gewoon gezellig om samen met anderen op een unieke locatie aan je surprise te werken? Dan nodigt Museum Jan Cunen je uit om op zaterdag 2 december deel te nemen aan een gezellige surprise knutselsessie!

Surprises maken in een museum

Op zaterdag 2 december kun je jouw surprise komen (af)maken in de inspirerende omgeving van Museum Jan Cunen, gelegen aan de Molenstraat 65 in Oss. Wij zorgen voor alle benodigde materialen, zoals scharen en lijm, maar je mag uiteraard ook je eigen knutselgerei meenemen. Samen Surprises Maken is geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar en ouder.

De activiteit is gratis (exclusief museumentree vanaf 18 jaar) en biedt twee tijdsblokken: 11.00-13.00 uur en 13.30-15.30 uur. Aanmelden kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@museumjancunen.nl met je naam, telefoonnummer, en het gewenste tijdsblok.

Sinterklaasprogramma van Museum Jan Cunen

De creatieve sessie maakt deel uit van het Sinterklaasprogramma van Museum Jan Cunen, dat loopt van 18 november tot en met 5 december. Bewonder de unieke Slaapkamer van Sinterklaas in het museum en doe mee aan het spannende Schatten Zoeken voor de Sint.

Museum Jan Cunen biedt een urgente en vernieuwende programmering, geïnspireerd door de rijke geschiedenis van Oss. Dat doet het binnen én buiten de muren van Villa Constance, met een scherp oog voor jong talent en oprechte interesse in de stad. Meer informatie is te vinden op de website www.museumjancunen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio