21.6 C
De Bilt

41-jarige man aangehouden voor steekincident in woning in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Een 32-jarige vrouw en haar 17-jarige dochter zijn dinsdagavond 28 mei gewond geraakt na een steekincident in hun woning aan de Diamantstraat. De politie heeft een 41-jarige man aangehouden.

41-jarige verdachte

Even voor 19.00 uur werd het steekincident gemeld door meerdere buren. In de woning zou een ruzie zijn ontstaan tussen de 41-jarige man en zijn gezin waarbij hij zijn vrouw en dochter meerdere keren stak. Beide vrouwen raakten zwaar gewond. Een medisch team werd met twee traumahelikopters ter plaatse gebracht om assistentie te verlenen. De vrouwen werden daarna met spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis. Een 15-jarige dochter raakte gewond aan een hand. Zij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Aanhouding

De politie wist de 41-jarige man in de portiek bij de ingang van de flat aan te houden. De recherche doet verder onderzoek. De identiteit van de verdachte wordt door de politie niet vrijgegeven. Ook kon er over de eventuele motieven van de man nog geen uitspraken worden gedaan. De verdachte zal eerst verhoord worden door de politie om een duidelijker beeld te krijgen van de gebeurtenissen in de woning aan de Diamantstraat

Slachtofferhulp

Wij kunnen ons voorstellen dat het steekincident grote impact op iemand kan hebben. Mensen die behoefte hebben aan slachtofferhulp kunnen dat via de politie aanvragen via telefoonnummer 0900 – 8844. Eventuele tips van ooggetuigen, die de politie nog niet gesproken heeft, kunnen ook hier worden achtergelaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio