16.7 C
De Bilt

FTC Avanti organiseert Drie Provinciën-tocht

Alphen aan den Rijn – Door de coronatoestanden mocht ook FTC Avanti een poos niet meer in groepen op de fiets genieten van fraaie fietstochten. Nu mag dat gelukkig weer wel . Daarom organiseren zij op zaterdag en zondag 8 en 9 augustus de Drie Provinciën tocht.

Start en finish bij clubhuis FTC Avanti

Een fietstocht voor de toerfietser en de recreant, die u langs de mooiste fietspaden van Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland voert. Vanaf 08.00 kunt u starten voor een rit van 65 km, 90 km of 130 km. De start en finish is in het clubhuis van FTC Avanti aan de Amerikalaan 163 in Alphen aan den Rijn.

Groene Hart

De prachtige routes voeren door het veenweidegebied van het Groene Hart en door het plassengebied op de grens van de provincies Noord en Zuid-Holland en Utrecht. Alle afstanden zijn volledig uitgepijld en voeren over rustige en autoluwe wegen. Onderweg is er voldoende gelegenheid tot het maken van een koffiestop.

Coronaproef

Het clubhuis is omgebouwd met een aparte in- en uitgang met aangegeven looproutes en voldoet aan de voorschriften van de NTFU. Er is voldoende ruimte om voor of na de tocht koffie of andere versnaperingen te gebruiken. Tijdens de fietstocht dient iedereen de 1 ½  meter afstand in acht te nemen. En voelt u zich niet lekker, denk dan aan uw eigen veiligheid en die van anderen.

Aanmelden maximaal 250 deelnemers

Dat kan via de website van FTC Avanti  http://www.ftcavanti.nl/tochten/drie-provincin-tocht. In het coronaprotocol heeft de NTFU vastgelegd dat er maximaal 250 fietsers aan een toertocht mogen deelnemen. Dus als u mee wilt doen, moet u er op tijd bij zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio