7.7 C
De Bilt

Informatiebijeenkomst evenementenbeleid

KatwijkDinsdag 31 januari vindt een informatiebijeenkomst plaats over de herziening van het evenementenbeleid van de gemeente Katwijk. U bent van harte uitgenodigd.

Herziening evenementenbeleid

Evenementen zijn erg belangrijk voor de gemeente Katwijk. Ze maken de gemeente levendig en aantrekkelijk. Het huidige beleid van Katwijk is ruim zes jaar geleden vastgesteld. Het is goed om dit beleid tegen het licht te houden en aan te passen waar dat nodig is. We vragen allerlei partijen hierover mee te denken. Van evenementenorganisatoren tot ondernemers en inwoners. Zaken die in het beleid een plekje hebben, zijn openbare orde, veiligheid, volksgezondheid en duurzaamheid. Uiteindelijk is het belangrijk dat de gemeente alle verschillende belangen goed afweegt en meeneemt in het beleid.

Programma 31 januari

De informatiebijeenkomst over het evenementenbeleid vindt plaats op dinsdag 31 januari om 19.30 uur in de burgerzaal van het gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3. U kunt zich aanmelden via oov@katwijk.nl. Na een presentatie over het doel en de inhoud van het beleid is er gelegenheid toevoegingen en aanvullingen mee te geven, zodat wij dit mee kunnen nemen in het nieuwe beleid.  

Wilt u het huidige beleid vooraf bekijken? Dat kan op www.katwijk.nl/evenementenbeleid2016.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio