18 C
De Bilt

Bijenpop 2023: Bee ready op 5 augustus!

Op zaterdag 5 augustus aanstaande is het zover! Dan vindt de vierde editie van het Bijenpop Festival plaats. Een feestje dat je niet wil missen en het eerste evenement in de jaarlijkse Rijnsburgse feestweek! Bijenpop is een uniek festival waar iedereen boven de 18 jaar kan genieten van liveoptredens, goede muziek, lekker eten en heerlijke koude drankjes.

Kaarten Bijenpop gaan snel

Inmiddels is de kaartverkoop van start gegaan en zijn er flink wat kaarten verkocht. Wie erbij wil zijn, moet dus niet te lang meer wachten. Vorig jaar was het festival ruim van tevoren uitverkocht. Kaarten zijn te koop via www.bijenpop.nl en een kaartje kost € 20,95.

Gevarieerd programma

Dit jaar is er niet één, maar zijn er twee podia aanwezig, waardoor er nog meer te zien en te genieten valt. Vanaf 17.00 uur tot middernacht is iedereen boven de 18 jaar van harte welkom op het terrein van het IJsnest in Rijnsburg om te dansen, eten, drinken en genieten van allerlei liveoptredens en coverbands. Denk bijvoorbeeld aan de Rijnsburgse coverband Kostietent, maar ook aan de feestband “Waterproof Shampoo” & een tribute band van ABBA. En daarvan is één ding zeker: die maken er een feestje van! Houd social media in de gaten voor nieuwe artiesten en aankondigingen.

Zonder vrijwilligers geen festival

Een groep enthousiaste vrijwilligers is verantwoordelijk voor het evenement en werkt keihard om het festival tot een succes te maken. In de dagen rond het festival kunnen zij nog hulp gebruiken. Daarom zijn extra vrijwilligers altijd welkom. Heb je zin om te helpen bij het festival? Meld je dan aan via www.bijenpop.nl/word-vrijwilliger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio