14.3 C
De Bilt

Eerste lot voor wethouder Gerben van Duin: verenigingen starten inzameling Sportpad met grote loterij

Dinsdag 9 april geeft wethouder Gerben van Duin het startsein voor de lotenverkoop van E.M.M. ’21, TV Alkemade en HC Alkemade door zelf het eerste lot te kopen van Erik van Rijn (voorzitter E.M.M. ’21), Edwin Koster (voorzitter TV Alkemade) en Floris van der Hulst (voorzitter HC Alkemade). Het is de eerste gezamenlijke actie van de voetbal-, tennis- en hockeyvereniging om in de komende 3 jaar in totaal minimaal 300.000 euro op te halen. Dat geld is nodig om de droom van de verenigingen uit te laten komen: een prachtig sportpark met clubgebouw waar generaties samen komen om te bewegen en elkaar te ontmoeten.

Hoofdprijs: een auto

Op 18 maart gaf de gemeenteraad van Kaag en Braassem groen licht voor het vernieuwde Sportpad. Sportpad-Zuid belooft het bruisende sporthart van de gemeente te worden. Om dat voor elkaar te krijgen is de financiële steun van de gemeente niet genoeg: de verenigingen moeten zelf ook een flink bedrag investeren. E.M.M. ’21, TV Alkemade en HC Alkemade staan te springen om dat voor elkaar te krijgen en organiseren tal van evenementen. Met als eerste grote actie dus de loterij. Loten kosten 10 euro per stuk.

De prijzen liegen er niet om: zo is de hoofdprijs een splinternieuwe auto (KIA) ter waarde van 16.465 euro, gesponsord door Autobedrijf Mooren, Vakgarage Straathof, Auto Verdel en Hilterman Autolease. Andere prijzen zijn bijvoorbeeld een elektrische dames- of herenfiets ter waarde van 2399 euro gesponsord door De Fietsshop en een iPad ter waarde van 499 euro, gesponsord door Verdel ICT. Daarnaast zijn er nog vele andere prijzen te winnen.

Loten kopen

Loten zijn te koop bij leden van de drie verenigingen, die langs de deuren zullen gaan. De loten zullen binnenkort ook via de websites van de drie verenigingen te koop zijn. Zodra dit mogelijk is wordt dit bekend gemaakt. Benieuwd naar andere acties van de verenigingen? Er komt meer aan: hou het evenementenlogo en Sportpad-in-beweging.nl in de gaten voor updates.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio