21.9 C
De Bilt

Zet erfgoed Katwijk op de kaart: vraag subsidie aan vanaf 15 september

De gemeente Katwijk kent een rijke historie. Van Limes tot voormalig Vliegkamp Valkenburg en van ambachten tot tradities. Heeft u een goed idee om erfgoed in onze gemeente meer op de kaart te zetten en zou u hier wel wat financiële hulp bij kunnen gebruiken? Van 15 september tot en met 31 oktober 2023 is het weer mogelijk om subsidie aan te vragen voor projecten rondom erfgoed bij het Erfgoedplatform Katwijk.

Wat is het Erfgoedplatform Katwijk?

Het Erfgoedplatform is een plek waar organisaties, ondernemers, inwoners en de gemeente informatie en kennis kunnen delen over het erfgoed in in de gemeente en samen initiatieven kunnen ontwikkelen. Vanuit het Erfgoedplatform wordt er jaarlijks geld beschikbaar gesteld om goede initiatieven te ondersteunen.

Hoe vraag je de subsidie aan?

U kunt de subsidie voor uw project aanvragen via de website van de gemeente. Hier vindt u ook de voorwaarden en voorbeelden van eerdere projecten die subsidie hebben ontvangen.

Vragen?

Heeft u een vraag over de subsidieregeling? Neem dan gerust contact op met Team Erfgoed via erfgoed@katwijk.nl. Wij helpen u graag verder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio