13.9 C
De Bilt

Campagne “Erop uit in Alphen” van start

Alphen aan den Rijn – Woensdag 20 mei, startte de “Erop uit in Alphen” campagne. Een campagne die erop gericht is om onze inwoners te enthousiasmeren op de fiets de eigen omgeving te verkennen en lokaal te kopen.

Campagne “Erop uit”

De campagne doet een oproep aan de inwoners van Alphen aan den Rijn om, daar waar het kan, weer te recreëren en lokaal te besteden. De campagne is een co-creatie tussen #AlphenMarketing (de organisatie achter het platform #AlphenLinkt) en het Platform Recreatie Toerisme.

Fietsroutes

Op de website www.alphenlinkt.nl/fietsroutes zijn interessante fietsroutes van circa 40 km te vinden zoals ‘Molens en gemalen’, ‘Vogels en zoo’ en ‘De Hollandse Limes’. Hoe mooi is het om op de fiets het prachtige Rijn- en Veenstreek te verkennen. Ontdekken wat er allemaal te beleven valt en te kopen bij de ondernemers die langs de routes hun waar aanbieden.

Recreatie

Dus, recreëer, geniet, veilig en houd die afstand. Op de website www.alphenlinkt.nl/eropuit staan diverse tips van wat er zoal op het gebied van recreëren in en om Alphen nu weer mogelijk is. Hou deze site in de gaten want deze wordt de komende periode doorlopend aangevuld met nieuwe tips en initiatieven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio