13.1 C
De Bilt

Tijdens festival voor stages en (bij)banen veel interesse en enthousiasme

Op donderdag 11 mei was het festival voor stages en (bij)banen tijdens de voorjaareditie van de Week van het Werk. Deze editie was meer gericht op de (jonge) werknemers van de toekomst. Hier konden werkgevers en (jonge) werkzoekenden elkaar ontmoeten. Er waren diverse foodtrucks, een photobooth, een mocktailbar, een DJ, bezoekers konden hun CV laten checken en er zijn veel profielfoto’s gemaakt voor LinkedIn. Alles in de festivalsfeer.

Eerste vacatures zijn al vervuld

Dit mooie festival was door de locatie bij het mboRijnland dichtbij de (jonge) werkzoekenden. In totaal stonden er 55 ondernemers op dit banenfestival waarmee het vol was. Zij hadden uitdagende stages en (bij)banen aan te bieden. In totaal waren er een paar honderd bezoekers. Er zijn goede gesprekken gevoerd, gegevens uitgewisseld en vervolgafspraken gemaakt. De eerste vacatures zijn zelfs gelijk al vervuld!

Iedereen bedankt!

We willen alle ondernemers en bezoekers bedanken voor deze mooie, eerste editie van het festival voor stages en (bij)banen, dat (ondanks vele regen halverwege) een succes mag worden genoemd!

Daarnaast bedanken we alle betrokken organiserende partijen van de Week van het Werk zoals de VOA, Gemeente Alphen aan den Rijn, Alphen Marketing, EDBA, UWV, WerkVinden, Holland Rijnland, Rijnvicus en mboRijnland.

Zet de komende Week van het Werk in jouw agenda

Zet ook alvast de komende editie van de Week van het Werk in jouw agenda. Deze is van 30 oktober tot en met 4 november 2023. En zit bomvol met evenementen waaronder het banenfestival in het gemeentehuis. Houd de website van de Week van het Werk (www.deweekvanhetwerk.nl) in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio