1.4 C
De Bilt

FIETSCLINIC FTC Avanti 25 maart: toerfietsen en racefietsen

Alphen aan de Rijn – Wil je deze zomer leren fietsen in een groep, met een goede balans, veilig door de bochten en op tempo rijden. Kom dan naar de FIETSCLINIC bij FTC Avanti. Deze wordt gehouden op zaterdag 25 maart van 10.00 tot 15.00 uur op de wielerbaan van FTC Avanti, Amerikalaan 163. Vanaf 09.30 staat de koffie klaar. Neem je eigen sportieve toerfiets of racefiets (fietshelm verplicht) mee.

Veilig oefenen tijdens FIETSCLINIC

In de ochtend oefenen we de technieken veilig op de afgesloten wielerbaan. De start is met de  fietscontrole en uitleg over technieken en daarna in groepen van 8 deelnemers (maximaal 32 deelnemers) en twee trainers, oefenen op de baan. 

Tocht door het Groene Hart

Na de lunch maak je met de trainers een tocht door het Groene Hart (max.30 km) en breng je het geleerde in de praktijk.

FIETSCLINIC. Foto: Fred Peters FTC Avanti

3 maal gratis met verzekering

Via de NTFU sluit FTC Avanti een introducéverzekering af die de schade aan je fiets dekt tot € 500,00. Deze verzekering is één maand geldig en gaat in op 25 maart  tot 25 april . In deze maand mag je drie keer gratis meefietsen met de fietsgroepen van FTC Avanti.  Na deze periode kun je je aanmelden als lid van FTC Avanti en ontvang je € 10,- korting op het lidmaatschap.

Aanmelden

Aanmelden kan via de link https://www.ftcavanti.nl/actueel/fiets-clinic

Om mee te doen met deze FIETSCLINIC(inclusief lunch) maak je € 15,00 over naar: NL38 RABO 0146 7409 71 ten name van Fietstoerclub Avanti te Alphen aan den Rijn, o.v.v fietsclinic en je naam. Aanmelden kan tot 18 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio