8.8 C
De Bilt
dinsdag, 21 maart 2023

Ga mee reeën spotten in Langeveld Noordwijk

Noordwijk – Ga vrijdag 6 april tegen schemering mee op pad met een ervaren gids van het Zuid-Hollands Landschap, op zoek naar de reeën in Langeveld Noordwijk.

Leuk voor jong en oud

Heb je wel eens een echt gewei gezien of zelfs gevoeld? De gids laat je diverse soorten geweien zien en vertelt over de leefomgeving en het typische gedrag van dit wild. Tegen schemering ga je met de gids op pad op zoek naar de reeën. Er is wel een beetje geluk nodig om oog in oog komen te staan met deze prachtige dieren. Dus neem een verrekijker mee om te speuren naar de reeën in het bos. Het dragen van laarzen of waterdichte schoenen én donkere kleding wordt aangeraden.

Aanmelden

Meld je aan en ga mee op zoek naar reeën op vrijdag 6 april van 17:45 tot 19:30 uur. De activiteit is ook geschikt voor kinderen.

 

Locatie en meer informatie

De excursie start nabij het zweefvliegveld, parkeren kan ter hoogte van Vogelaardreef 21, Noordwijk. Meld je op tijd aan via https://www.zhl.nl/reeenlangeveld, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je vindt hier ook uitgebreide informatie over aanmelden, kosten en locatie.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio