15.6 C
De Bilt

Galerie Alphen Art opent nieuwe locatie

Alphen aan den Rijn – Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest is Galerie Alphen Art vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15.00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen. De eigenaar van De Aarhof, de heer Marcel Kokkeel, opent dan voor de eerste keer de ruimte als galerie. Dit is tevens de vernissage van een nieuwe expositie. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door het duo Major Harmony.

Acte de présence

Acht kunstenaars geven t/m 28 november acte de présence in deze nieuwe tentoonstelling. Zoals altijd bij Galerie Alphen Art is er twee- en driedimensionaal werk te zien en te koop. Schilderijen zijn er in uiteenlopende stijlen, realistisch tot abstract en kleurrijk expressief.
Het driedimensionale werk bestaat uit keramiek van Anka Omtzigt en beeldhouwwerk van Lia Albers. Abstracte hout- en linosnedes zijn het werk van Marco van Ooijen.

Interactie tussen vorm en kleur zijn de kleurrijke schilderijen van Nellie van Maanen. Kim van der Baars geeft een heel andere invulling aan het schilderen door zijn realistische stijl. Deze keer laat hij o.a. werk zien dat is geïnspireerd op zijn verblijf in de tropen.
Jasper Bos ontwikkelt zijn eigen beeldtaal met fantasierijke figuren en felle kleuren.
Carla Bosman werkt sterk vanuit haar gevoel in mixed media, kleurrijk of in rustige tinten.
Joke Zwaan geeft haar thema’s weer door in haar werk de “acrylic pouring”-techniek met klassieke schilderkunst te combineren.

Galerie Alphen Art, De Aarhof 41, Alphen aan den Rijn,
Geopend: di. t/m vrij. 12.00 – 17.00 uur, zaterdag 11.00 – 16.00 uur en op koopavond en koopzondag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio