21.3 C
De Bilt

GGD locaties Hollands Midden zolang mogelijk open bij slecht weer

Aankomend weekend wordt er slecht weer voorspeld. De GGD Hollands Midden houdt alle test- en vaccinatielocaties open. Alleen bij code rood gaan alle locaties dicht. Bij code rood worden ook alle thuisbemonsteringafspraken verzet. 

Veiligheid boven alles in Hollands Midden

Voor alle afspraken in regio Hollands Midden geldt: veiligheid boven alles. Bent u door de weersomstandigheden verhinderd om te komen? Dan plannen wij de afspraak om. Komt u toch maar bent u later dan de geplande afspraak? Ook dat is geen enkel probleem, wij helpen u met uw test- of vaccinatieafspraak op het moment dat u er bent. De routes en locaties worden sneeuwvrij gehouden en er wordt gestrooid. 

Wat moet u doen als u verhinderd bent?

Is er geen code rood afgekondigd, maar ziet u het vanwege het weer niet zitten om te komen? Dan kunt u bellen met het regionale callcenter via: 085-0782878. Uw afspraak wordt dan verzet.

Is het code rood? Dan gaat uw afspraak niet door. Als u een afspraak had voor een test, belt de GGD u voor het inplannen van een nieuwe afspraak. U hoeft zelf niets te doen. Als u een vaccinatieafspraak had, kunt u een nieuwe afspraak inplannen via het nummer dat in uw uitnodigingsbrief staat. U kunt, nadat code rood is opgeheven, binnen een week terecht voor een nieuwe vaccinatieafspraak. ​

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio