13.6 C
De Bilt

Golftoernooi Teylinger Open: ‘hole-in-one’ voor het goede doel

Het golftoernooi ‘Teylinger Open’ vindt dit jaar weer plaats en wel op vrijdag 2 juni vanaf 12:00 uur. Die dag gaan maximaal tachtig golfers strijden om het vermaarde ‘Blue jacket’. Tegelijkertijd wordt met de opbrengst de Stichting Leergeld gesteund. Met de opbrengsten krijgen kinderen uit arme gezinnen in de Duin- en Bollenstreek de kans om mee te doen aan activiteiten op het gebied van sport, onderwijs, cultuur en welzijn.

Teylinger Open

De organisatie voor het golftoernooi is dit jaar voor het eerst in handen van de Rotary Club Voorhout. De golfers gaan op 2 juni naar de prachtige golfbaan Westwoud in Noord-Holland. Dankzij de ondersteuning van de Rotary Club Voorhout, een aantal sponsoren en de inzet van vrijwilligers is de deelnemersprijs verlaagd naar slechts 99 euro.

Blue jacket

Wie mee wil golfen, doet dat natuurlijk voor haar/zijn plezier. Maar uiteraard zijn er ook mooie prijzen te winnen. Naast het ‘Blue jacket’ kun je ook scoren met het behalen van onder meer de ‘neary’ en de ‘longest drive’. Deelnemers van het Teylinger Open kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om alvast voor te spelen op golfbaan Westwoud voor een gereduceerd tarief van €35,00.

De golfdag wordt vrijdag 2 juni afgesloten met een heerlijke barbecue. Inschrijven voor het Teylinger Open kan via info@teylingeropen.nl. Voor meer informatie: www.teylingeropen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio