17.5 C
De Bilt
donderdag, 28 september 2023

Groot onderhoud N207 bij Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – De provincie Zuid-Holland voert tot begin juli 2019 groot onderhoud uit aan de N207 bij Alphen aan den Rijn.

Inloopavond 9 april 2019

Op dinsdag 9 april 2019 organiseert de provincie Zuid-Holland een informatiebijeenkomst tussen 19.00 en 21.00 uur bij Het Oude Rechthuis, Dorpsstraat 40, 2445 AN te Aarlanderveen. Medewerkers van de provincie, aannemer en de gemeente zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden. Aanmelding voor de inloopavond is niet nodig.

Welke werkzaamheden?

De voornaamste werkzaamheden zijn het opnieuw inrichten van de rotonde op de N207 kruisend met de N231. Er wordt een extra rijbaan ter hoogte van de rotonde gerealiseerd. Bij de rotonde met de N460 wordt de doorsteek verwijderd. Het asfalt op de parallelweg wordt vanaf de rotonde met de N231 tot aan de rotonde met de N460 vernieuwd. Tot slot wordt de openbare verlichting vervangen en wordt de berm verbeterd langs een gedeelte van de weg tussen de Eisenhowerlaan en de Nassaubrug.

Planning

De werkzaamheden worden niet alleen overdag, maar ook in een aantal nachten en weekenden uitgevoerd. De eerste nachtelijke werkzaamheden starten op 8 april. De weekendwerkzaamheden volgen later in het traject. Hierover wordt meer informatie gedeeld tijdens de inloopavond. Let op: de eerste nachtelijke werkzaamheden starten de nacht voor de informatiebijeenkomst. De verwachte verkeershinder is die nacht echter minimaal.

Verkeershinder

Voor de nachtelijke werkzaamheden is op de N207 een halve rijbaanafzetting nodig. Het verkeer wordt middels een om-en-om regeling doorgelaten. Op de N231 is er in 1 richting verkeer mogelijk. Tijdens de weekendwerkzaamheden wordt gewerkt met een volledige afzetting. Huizen en bedrijven langs de parallelweg van de N207 blijven altijd bereikbaar. Ook hierover wordt meer informatie gedeeld tijdens de informatiebijeenkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio