14 C
De Bilt
dinsdag, 9 augustus 2022

Hart Voor De Zaak verhuist naar Marinevliegkamp Valkenburg

Valkenburg Na bijna 25 jaar in Leiden gevestigd te zijn geweest verhuist marketingcommunicatiebureau Hart Voor De Zaak van de Lammenschansweg naar oud-marinevliegveld in Valkenburg. Vanaf 9 augustus vestigt het bureau zich daar in een duurzaam gerestaureerde barak, direct naast de Theaterhangaar. Op de locatie van het huidige kantoor aan de Lammenschansweg komt een woonwijk.

Hart Voor De Zaak

Hart Voor De Zaak en zusterbedrijf Trademade strijken neer aan de rand van Leiden op een inspirerend business park dat nog vol in ontwikkeling is, inclusief zijn naam: Creative Valley Valkenburg. Op het oude vliegkamp van de Marine vestigen zij zich tussen een bijzondere mix van bedrijven zoals o.a. de Theaterhangaar, Unmanned Valley (hotspot voor sensor based technology), een ambachtelijke gin distilleerderij, een duurzaam energielab, een drone academy en Image Building (dé specialisten in tijdelijke buitenreclame). Een dynamische plek, midden in het groen en vlak bij de kust. Zodra de Rijnlandroute gereed is, ligt het business park gunstig aan de oprit naar de A44 en A4. Ook is er een directe busverbinding met Leiden CS.

hart
Entresol 2 HVDZ

Ramses Braakman (eigenaar Hart Voor De Zaak): “Het was een flinke uitdaging dat we na 8 maanden zoeken nog steeds geen geschikte huisvesting in Leiden hadden gevonden. De spoeling van leuke en duurzame kantoorpanden met een eigen smoel is gewoon erg dun. Toen kwamen we via een tip van onze klant KVDK Architecten terecht bij een bijzonder project van de Rijksvastgoeddienst, eigenaar van het marinevliegkamp. Een oude barak die onder architectuur volledig gerestaureerd is met gerecycled materialen geoogst uit oude, gesloopte panden. In ons nieuwe pand tref je o.a. een hergebruikt houten schrotenplafond van een oude school, dakoverspanningen van oude tankstations, Trespa tafelbladen als wanden in het sanitair, hardhoutenkozijnen uit een woningbouwproject in Utrecht en nog veel meer bijzondere materialen.”

hart
Hal 1 HVDZ

Marta Klement (artdirector): “Onze nieuwe huisvesting is ruimer van opzet. We kunnen zo onze digital en onlinemarketingtak van het bedrijf verder uitbouwen en gaan er een in-huis fotostudio vestigen. Het pand heeft een toffe, industriële uitstraling en voldoet aan de duurzaamheidseisen voor de toekomst. Er zijn zonnepanelen, warmtepompen en dubbel glas. Een heerlijke, lichte plek met veel groen om ons heen. We zijn ongelooflijk blij met deze nieuwe, inspirerende plek op een steenworp afstand van Leiden met genoeg parkeerplaatsen voor de deur.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio