16.2 C
De Bilt

Hartverwarmende bloemenactie: ‘Wie verdient een bloemetje?’

Dit voorjaar wordt de eerste lentedag door Bloemencorso Bollenstreek wederom traditiegetrouw gevierd met de hartverwarmende bloemenactie ‘Wie verdient een bloemetje’. Tijdens de pandemie, alweer enkele jaren geleden toen het corso niet van Noordwijk naar Haarlem kon rijden, heeft Bloemencorso Bollenstreek voor het eerst met deze actie van zich laten horen door een bloemengroet bij de mensen thuis te brengen.

Een bijzondere actie die door menigeen in het hart gesloten is. Vanwege het succes van ‘Wie verdient een bloemetje’ is besloten deze actie jaarlijks te herhalen en worden per corsogemeente kort na de eerste lentedag op zondag 24 maart weer bossen tulpen uitgedeeld.

Hart onder de riem met een bloemetje voor een bekende

Dus ken jij iemand in jouw gemeente die een bloemetje verdient en die je daarmee het hart onder de riem wil steken? Vertel het Bloemencorso dan waarom en ga snel naar hun socials of de website van het Bloemencorso Bollenstreek. Op de hartverwarmende bloemenactie pagina kun je aangeven welke topper volgens jou een bloemetje van het Bloemencorso Bollenstreek verdient en waarom. Wie weet staan zij dan op 24 maart bij deze topper voor de deur met een bloemetje.

Wel is het zo dat er een beperkt aantal bossen tulpen te verdelen zijn, dus wees er snel bij! De deelnemende corsodorpen en gemeenten zijn Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Lisse, Hillegom, Bennebroek, Heemstede en Haarlem. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 15 maart 10.00 uur.

Bloemenactie

Met deze bloemenactie wordt de onderlinge verbondenheid uitdragen die zo kenmerkend is voor Bloemencorso Bollenstreek. Een warme bloemengroet die iedereen in deze veranderde en onrustige wereld goed kan gebruiken. De bloemetjes worden uitgedeeld door corsovrijwilligers.  Hartverwarmend toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio