15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

HEMA naar Marktveldplein in Vught

Alphen aan den Rijn – HEMA heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Green Real Estate voor de huur van een winkel in het nieuwe, duurzame woon-winkelgebied Marktveldplein in Vught. Na de oplevering van de nieuwbouw, die eind dit jaar wordt verwacht, verhuist HEMA van de Marktveldpassage 31 naar het Marktveldplein in Vught. De nieuwe winkel heeft een totaal oppervlak van circa 650 m2 en wordt volledig vernieuwd.

Cécile van Leerdam, Manager Vastgoed Nederland HEMA:

“We zijn blij dat wij ons als één van de eersten kunnen huisvesten in het nieuwe Raadhuys. Net als alle Vughtenaren hebben ook wij lang uitgekeken naar deze nieuwbouwontwikkeling. Het is een plek die recht doet aan het centrum van Vught en die op een duurzame manier tegemoetkomt aan hedendaagse wensen en behoeften op het gebied van wonen, winkelen en recreëren. We kijken nu al uit naar begin volgend jaar als we de deuren openen van de nieuwe winkel.” 

Marktveldplein is een ontwikkeling van Green en wordt gerealiseerd door gedelegeerd ontwikkelaar Bouwaccent en bouwer BurgtBouw.  

Jarch Ordelman, Asset Manager bij Green:

“We zijn heel blij dat de HEMA heeft besloten in Vught te blijven. Het gedateerde deel van de Marktveldpassage waar HEMA nu zit zal worden gesloopt. Het is voor de Vughtenaren en voor het winkelend publiek uit de wijde omgeving erg goed nieuws dat HEMA kiest voor een nieuwe plek in Marktveldplein. Vught kan uitkijken naar een nieuw en aantrekkelijk centrum waar mensen wonen, werken, winkelen en elkaar ontmoeten. De HEMA heeft hierin een belangrijke rol.” 

Wonen en winkelen in Marktveldplein 

Het totale plan voor het Marktveldplein omvat kwalitatief hoogwaardige woningen met een volledig ondergrondse parkeervoorziening, moderne winkels en een grote, groene daktuin op de winkel van Albert Heijn. In totaal worden er 87 nieuwbouwappartementen en penthouses gebouwd waarvan 12 huur- en 75 koopwoningen. De woningen variëren in grootte van 75 vierkante meter voor een luxe appartement tot 190 vierkante meter voor een van de ruime penthouses. De woningen worden allemaal voorzien van ruime buitenruimtes en hoogwaardige afwerking en de verschillende materialen en kleuren in de gevels en dakbedekking geven een divers beeld. Daarnaast komen er in totaal 12 winkels (in Het Raadhuys en in de Baron) en 2 horecavoorzieningen (in het Koetshuis en in het Raadhuys).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio