13.2 C
De Bilt

Herinrichting van het Hoftuinplein wordt met informatieve sessie in Katwijkse raad besproken

Op donderdag 9 februari is er tussen 19.45 en 20.45 uur in het gemeentehuis een informatieve sessie over Herinrichting van het Hoftuinplein in Katwijk. Op 17 februari 2022 heeft de raad, onder voorwaarde van instemming van de leden van de VvE Hofzicht, het ontwerp van de herinrichting van het Hoftuinplein vastgesteld. De VvE Hofzicht is niet akkoord gegaan met het ontwerp. Nu ligt er een aangepast definitief ontwerp. Met de herinrichting van het Hoftuinplein wordt de uitstraling van het winkelgebied verbeterd en toekomstbestendig gemaakt.

Meepraten over Hoftuinplein

De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over de herinrichting van het Hoftuinplein en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. Naar verwachting volgt het politieke debat op 23 februari en neemt de gemeenteraad op 9 maart een besluit.

Spreekrecht en de vergadering volgen

Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de vergaderingen. Vooraf aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch via 071-406 5302.

De vergaderingen zijn live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl. RTV Katwijk zendt deze vergadering ook uit.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio