21.7 C
De Bilt

Hoogbouw voormalige St. Ignatiusschool in de verkoop

Roelofarendsveen – De hoogbouw van de voormalige St. Ignatiusschool is in de verkoop gegaan. Vanaf 20 november 2020 konden inwoners, organisaties en bedrijven het verkoopdocument opvragen en een voorstel voor aankoop doen. De inschrijvingstermijn sloot op 18 januari 2021 en heeft geresulteerd in acht inschrijvingen van zeven verschillende partijen. De best scorende inschrijving is van Johlex Bouw.

Laag- en hoogbouw St. Ignatiusschool

Wij zijn inmiddels in een ver gevorderd stadium met het overdragen van de laagbouw aan Liefde voor Harmonie. De verenigingen die in de hoogbouw gevestigd waren, hebben ondertussen een nieuw onderkomen gevonden. Het college heeft om die reden op 17 november 2020 besloten definitief tot verkoop van de hoogbouw over te gaan. Inwoners en bedrijven zijn via verschillende kanalen opgeroepen om zich in te schrijven middels een verkoopdocument. Dit heeft geresulteerd in acht inschrijvingen van zeven verschillende partijen.

Johlex Bouw

De best scorende inschrijving is van Johlex Bouw. Zij hebben het plan om de hoogbouw te verbouwen tot zes starterswoningen en daarbij het bestaande gebouw te verduurzamen en waar mogelijk de uitstraling van het gebouw te versterken. Ook het parkeerterrein willen zij behouden, wat perspectief biedt om goede afspraken te maken met Liefde voor Harmonie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio